Pages

Saturday, November 6, 2010

Info Detox Foot Patch



Cubalah untuk sehari, anda akan mendapati toksin dari tubuh anda keluar pada keesokan hari! Gunakan patch pada kedua belah kaki setiap hari. Hasilnya akan didapati dalam tiga tahap yang berbeza.

 Tahap Pertama:
Meningkatkan kualiti tidur, menyembuhkan sembelit dan membuang angin dalam badan. Anda akan merasai tubuh anda lebih ringan. (Sekitar 24 hari)

Tahap Kedua:
Meningkatkan ketahanan badan melawan penyakit, meningkatkan metabolisme, memperbaiki sistem pencernaan, menghilangkan nafas/kaki berbau dan, mengurangkan tekanan darah dan kadar lemak, ginjal/hormon dalam tubuh berfungsi dengan betul/baik. (1-3 bulan)

Tahap Ketiga:
Tahap terakhir, anda akan mendapati patch anda berwarna terang, ini bermakna bahawa racun dalam tubuh anda berkurangan! Anda boleh melihat perubahan pada wajah anda. Tahniah! (3-6 bulan)


Sesuai Untuk: -
 1. Siapa yang ingin menurunkan berat badan
 2. Siapa yang sembelit, nafas/badan/kaki berbau
 3. Siapa yang sentiasa menghadap komputer, mempunyai tekanan kerja yang tinggi, selalu terkena radiasi
 4. Berdiri/berjalan dalam waktu yang lama
 5. Leher/bahu/pinggang/kaki sengal/sakit
 6. Kedua kaki penat/lenguh


AMARAN: * Untuk KEGUNAAN LUARAN SHJ * Jangan tampal pada kulit yang alergi/ luka/ mata * Jauhkan dari anak-anak * Wanita hamil dilarang menggunakannya PERHATIAN: * ibu menyusu harus berhati-hati menggunakannya. * Alergi / pesakit jantung dan darah tingi harus berhati-hati untuk menggunakannya.


PENYIMPANAN: SIMPAN DI TEMPAT DINGIN DAN KERING GUNA SEGERA SELEPAS DIBUKA


Sekadar untuk info aje..berkongsi barangan yang bagus kepada kengkawan yang selalu menjengok blog ini..komen2 lah sesiapa yang pernah mencuba.Saya baru try ni..nak tengok macam mana perubahannya.hehehe...mekasih..

22 comments:

Nani Aling said...

Assalamualaikum. entry berbentuk info ja ni, personal punya tiada ka?

nizam omar said...

@Nani Aling Semalam time letak post ni, baru pakai produk ni.Hasilnya pada pagi ialah sangat banyak keluar toksik..hitam pad tu...memang banyak toksid dalam badan ni..Asal pad berwarna putih bertukar jadi warna hitam...tak percaya?cubalah sendiri.

nettiara said...

berape harge nya..kl tak mahal boleh cuba. nk beli kat mane?

nizam omar said...

@nettiara kalau nak beli..try search kat internet.banyak..kalau nak berniaga pun ada..bgn tido pg td terkejut tengok banyak lendir kat pad tu..mcm berkesan aje.try lah.

~daknakaltomey~ said...

ptt cube ni

fariezz said...

en nizam ada jual x?
sy bermint lh...

nizam omar said...

@~daknakaltomey~ mcm mana rasa lepas cuba produk ni?banyak tak hitam pada pad?

Khairunnisa' said...

Good luck y'all.

c. Han said...

en nizam ade jual ke?tmpat saye ade aritu tapi tak smpat nk beli sbb hal2 trtentu~~~~

Norulhuda Sarbangi said...

berbekam lagi bagus kot sbb dpt detox darah kotor dalam badan skali.lg pown sunnah Rasulullah..boss tk cube bekam kew?

nizam omar said...

@Khairunnisa' ye..good luck

nizam omar said...

@c. Han mintak maaf lah ye..saya ak jual..hehehe

nizam omar said...

@Norulhuda Sarbangi tak try lagi berbekam, payah sikit, kena jumpa orang yang pandai.Insyallah lah kalau jumpa pusat perubatan yang buat kat sini.

Cik Liz a.k.a Leza said...

eh nak jugak ngeee

diela712 said...

nak juga try lah....

Mama Glam 4 Lil One said...

@nizam omar

sakitla berbekammm.. dah try dah..

Cik Liz a.k.a Leza said...

SY TAGG AWK...SILA TERJAH

http://sharingland-lyza.blogspot.com/2010/11/giveaway-domain-from-melromeocom.html

nettiara said...

@nizam omar kalo nk murah g bekam ngan herbalis HPA...around RM50 jew..lagi satu x de la sakit sgt..lepas bekam InsyaAllah badan ringan boleh di tiup angin terbang melayang...hehehehe

farah nordin said...

@nizam omar nak 5 kotak... nak cuba

nizam omar said...

@nettiara kat semua tempat HPA ke ada?

Masrom said...

ramai jugak yg berminat dengan produk camni ye.. klau nak, boleh buat bisnes ni.. sape nak order leh saye pos kan

nizam omar said...

@Masrom dok berniaga terus...hehehe..teruskan berniaga..semua team kita ni berniaga ke?hehehe

Related Posts with Thumbnails

Followers