Pages

Monday, November 8, 2010

Saya Tak Nak Kena Tagged!


Salam dan Selamat sejahtera.
Hari ni saya nak bagi tahu yang saya tak perlu untuk di Tagged kerana saya ada Team Blogger saya sendiri.MYredEYE Team.Sesiapa yang suka tagged saya, saya minta maaf banyak kerana saya tak mahu untuk di Tagged ye,Cukuplah Team saya Sahaja.

Anda sendiri boleh fikirkan kenapa ada Tagged, nak naikan trafik sesiapa yang buat Tagged.Jom join team MYredEYE, Anda tak perlu untuk Tagged kawan2.Ok.Maaf Di pinta kepada sesiapa yang terasa.Jangan Tagged Saya lagi.Saya tak berminat.






28 comments:

~daknakaltomey~ said...

morning bos ^_^

Mama Glam 4 Lil One said...

yeke.. baru mamaG tau kenapa org suka tag orang nih.. maaf ek, ari tu mamaG ada tak nizam pasal join contest tu.. tQ bgtau mamaG..

majula team kita utk kita.. wah gituu..

nettiara said...

Salam. Saya sokong, My Red Eyes Team adalah keutamaan kita. Barulah club kita ni boleh maju dan berjaya. Kepimpinan melalui tauladan. Hidup My Red Eyes Team!!!!

Norulhuda Sarbangi said...

setuju ngan Boss..hari tu mamaG de tag Nun gak tp Nun mmg x berminat la..huhuhuhu jgn marah ye mamaG..

nizam omar said...

@~daknakaltomey~ ni dah petang baru dapat balas komen.sibuk sangat.

nizam omar said...

@Mama Glam 4 Lil One saya ok.Tapi kurang berminat kerana dah ada team kan.

nizam omar said...

@nettiara bodek kuat ni..hehehe

nizam omar said...

@Norulhuda Sarbangi apa pun utamakan trafik member..hehehe

nizam omar said...

Nani pimjam gambar awak ye..cute sangat baby tu.heheheh

Nani Aling said...

ya jemput lagi ramai member dlm mred eye... sampai nda larat kita komen orang hehehe...

nizam: suka betul kau sama gambar baby tu...bah, pinjamla, nda apa apa juga hehe....

Nani Aling said...

@nizam omar

anggapla itu ikon aku juga

nizam omar said...

@Nani Aling mekasih bagi pinjam gambar..eh..kan ikon tulip,mana boleh tukar..hehehe..marah kengkawan yang lain..heheheh

Jery_Alid Misyahzniirf said...

good evening bos baru sempat komen kengkwnnya blog .....

nettiara said...

Bukan bodek..hehehe, harap nizam boleh tlg saya tentang cadangan buat domain tu. Maklumlah saya ni kurang arif la. Boleh kan?

Masrom said...

salam boss,, kulat sudah pulang,, still sibuk.. tak sempat nak komen... just jengguk mane yg sempat,, jangan mare ye.. tungguuuuu.....

Mama Glam 4 Lil One said...

@Norulhuda Sarbangi tak marah pon.. kita cube2 jer.. kan taktau pe2.. skang dah tau da tujuan tag tu.. so, mamaG pun mcm mls dah nk join.. kalu join pun utk suke2 jew.. okies, pasni tak tag dah korang yer.. sori ek semua..

muhammad saiful abdul wahid said...

entahlah saya xpernah pun kena tagged,kalu tagged kt badan sedap x?

~daknakaltomey~ said...

petang ^_^. jog kat sini

Masrom said...

lawatan awal pagi

~daknakaltomey~ said...

morning ^_^ pe kaba ari niey???

nizam omar said...

@Jery_Alid Misyahzniirf ok..buat mana yang mampu je...

nizam omar said...

@nettiarapasal domain tu..belum cari lagi..nanti ada info yang terbaru saya bagi tahu..ok.

nizam omar said...

@Masrom sudah pulang dari landon ye..meriah betul..

nizam omar said...

@Mama Glam 4 Lil One tak salah pun buat tagged..terserah pada individu ye..ok..anda bebas melakukan apa saja..hehehe

nizam omar said...

@muhammad saiful abdul wahid lain macam je ayat..semenjak dapat duit nuffnang ni..ayat power je..

nizam omar said...

@~daknakaltomey~mekasih

nizam omar said...

@Masrom awal betul melawat..hehehhe

Norulhuda Sarbangi said...

lunch kat sini jap selepas penat mengejar masa ^^

Related Posts with Thumbnails

Followers