Pages

Wednesday, November 10, 2010

MYredEYE: Kini Di Facebook



Kini MYredEYE TEAM sudah maju setatak lagi dalam alam cyber, Ahli-ahlinya sentiasa berhubung di laman sosial Facebook bersama-sama untuk berkenalaan antara ahli-ahli dan membincangkan pasal blog-blog masing untuk tujuan promosi.

Kepada blogger yang baru atau lama yang tak mempunyai pengunjung yang tetap hanya mengharapkan ikhsan dari blogwalking saja, jangan terasa diri anda kekosongan.Buat lah blog anda menjadi menarik dari rakan di MYredEYE.

Keputusan ditangan anda sekarang, Kami tak memaksa anda.Tepuk dada tanya selera.Periksalah laman Blog utama kami, tiada unsur-unsur keuntungan dari Pihak MYredEYE..Hanya untuk berblog dan trafik ke blog sahaja.

Rajin2 lah komen ye..

29 comments:

Mama Glam 4 Lil One said...

horey! then ni dah boleh carik ke dalam fb nih? tak pon try la invie kitorang..

Jery_Alid Misyahzniirf said...

tq atas kunjungan bos kat blog sy .... harap kita sama-sama praktikkan ...

~daknakaltomey~ said...

baik ^_^

nettiara said...

Facebook? r u sure...ikut majority, kalau dh majority setuju, saya pun setuju...

Nani Aling said...

Apalagi Nizam, buatla page utk MRE d FB. Aku blm pernah buat page. Blog aku tiada page d FB.

Apapun tahniah kepada semua member yang dengar cakap tu. Teruskan, jgn degil2. Kalau semua sepakat, mesti jadi punya.

Bagi entry yg berkualiti supaya semua pembaca gilakan blog kita hahaha

Norulhuda Sarbangi said...

best2...Nun suka sgt..sgt welcome to FB...Nun menantikan rakan2 di FB ^^

Masrom said...

baguih ni,, semakin mengembang.

Jery_Alid Misyahzniirf said...

saya boleh pilih ikon yg ada tu kan ... tp semuanya my team kita dah dpt sorang satu hehhehhe

nizam omar said...

@Mama Glam 4 Lil One ye..betul tu..sapa yang berminat boleh lah add jd friend ye..

nizam omar said...

@Jery_Alid Misyahzniirf sama2 kita jaga antara ahli..

nizam omar said...

@~daknakaltomey~ ye ^_^

nizam omar said...

@Nani Aling kita nanti MamaG buat dulu..ok..

nizam omar said...

@Norulhuda Sarbangi jumpa kat FB ye nanti.

nizam omar said...

@Masrom pelan2 merangkak ye..

nizam omar said...

@Jery_Alid Misyahzniirf ikon tu..bukan boleh pilih..sendiri yang cari gambar, letak kat post..nanti saya datang ambik dan war2 kat kawan2..ok..diorang semua buat mcm tu..dah lama pun.

farah nordin said...

myreadEYEsudah bergerak maju kehadapan....... jangan lupe kepada kengkawan add saya d FB...mesti lagi meriah ni...

farah nordin said...

demam.. lama dtg melawat kengkawan... airini ada masa sikit kot nk menjenguk huhu

Jery_Alid Misyahzniirf said...

oky tq bos, sy dah buat ....

Nani Aling said...

morning!

~daknakaltomey~ said...

lawatan pg disini ^_^

nizam omar said...

@farah nordin banyak kan minumair suam ye..sekarang ni musim deman

nizam omar said...

@Jery_Alid Misyahzniirf saya pun dah buat ye..hehehe

nettiara said...

semoga my red eyes team di FB akan terus maju jaya..

Mama Glam 4 Lil One said...

shopping2 inggah sini..

~daknakaltomey~ said...

td lawatan pg skang lawatan tgh hari

Masrom said...

lawatan time lunch

Norulhuda Sarbangi said...

hahahahahhaha Boss sudah dpt menghidu bau2 busuk di FB Nun...^^

muhammad saiful abdul wahid said...

saya takder fb macamaner?buku muka aderlah

Norulhuda Sarbangi said...

jln2 lagi... ^^

Related Posts with Thumbnails

Followers