Pages

Monday, November 22, 2010

Nuffnang Thank You

 Assalam..mekasih pada pengunjung setia saya dan pengunjung2 sekalian ye.tak lupa juga pada pihak Naffnang.
I LOVE YOU SO MUCH!
Post yang simple aje.. 


19 comments:

Masrom said...

wah,, skit lagi tu... ari tu punye cek dah sampai ke...

nizam omar said...

@Masrom cek hari tu belum sampai2 lagi..kena nanti 30hari dari tarikh kita memohon..25hb ni baru cukup 30hb..nanti dah dapat, saya buat post..hehehehe

Masrom said...

pakcik koyo.. bertambah2 la traffik

Jery_Alid Misyahzniirf said...

oklah tu bos earning bertambah ...

Just Call Me Bitt said...

salam..alhamdulillah...anda di follow ;p

akuanakpahang (AAP) said...

Tu pe dia cincin ker?
Tahniah juga drp kira2 drp Nuffnang.

Jom Singgah ke akuanakpahang "Segalanya disini suka duka sebuah kehidupan."

Zyash said...

wah...tahniah yer...

fariezz said...

nnt bnja i yer boss

Masrom said...

lawatan sebelah malam...

Masrom said...

lawatan sebelah malam...

nizam omar said...

@Masrom mekasih..kita cuba bersama2.ok

nizam omar said...

@Jery_Alid Misyahzniirf mekasih,jemput makan ye..hehehe..mekasih datang

nizam omar said...

@Just Call Me Bitt salam kembali.mekasih follow.

nizam omar said...

@akuanakpahang (AAP) cincin dari 8 teras kayu..mcm berminat je..nanti saya singgah kat sana ye..tunggu..

nizam omar said...

@Zyash sama2 tahniah.Lama tak singgah sini.Enjoy berblog!

Mama Glam 4 Lil One said...

wah, cepat jer kan dah nak dpt cek lg.. tahniah boss...

Mama Glam 4 Lil One said...

wah, dah nk dpt cek lg ni boss.. tahniah.. bg la tips mcm mn nk dpt mcm bos.. uhuhuhu..

nizam omar said...

@Mama Glam 4 Lil One rajin2 lah cari tajuk yang paling hot pada minggu tu.kita tumpang trafik tajuk tu kat yahoo dan google

Masrom said...

jenjalan rehat tengahari.. penat

Related Posts with Thumbnails

Followers