Pages

Friday, October 22, 2010

All this happens with Most Husbands on each salary day

Wife: Where is your salary
 


Wife: Show me your Pockets...
Husband:  I'll not give the money...... U spend all of my salary.....!!!! 


Wife: Give me way..... I am going for shopping.
Wife: Thanks Sweetheart...........bye  :)
he.he..bagi jabatan kerajaan dah masuk gaji..heheh..jangan jadi serupa ini udah le..komen2 lah apa yang patut.

24 comments:

farah nordin said...

jom kita pow c hubby hehe...
duit gaji sayang masuk bank...
duit gaji hubby masuk butik...hehehe

~daknakaltomey~ said...

haha...comey ^_^

Norulhuda Sarbangi said...

comelnyerrr...... ^_^

nizam omar said...

@farah nordin kesian kat suami..kejam betul...

nizam omar said...

@~daknakaltomey~ mekasih,puji saya ke gambar ni?hehehe

Along Tapa said...

aku takde gaji...dah tu takde bini...selamat kot~~~

haha

Gorengbaek - Benda-benda yang Along pantang masa makan

nizam omar said...

@Norulhuda Sarbangi ramai betul puji saya..perasan saya ni kot..hehehe

nizam omar said...

@Along Tapa sabar je lah ye..

diela712 said...

gambar yang cumel okies...heheeh

nizam omar said...

@diela712 dok tak komen pasal tajuk ke? model ni cute sangat..huhuh

fariezz said...

ermmmm...sekarang nie mmng kena berkasar kot...klu x suami bkn nk kasi..en nizam nie baik kot xpayah paksa2..

fariezz said...

nk buat dekat abg cam tu boleh?

farah nordin said...

@nizam omar bukan untuk orang lain..untuk isteri tersayang jugak hahaha....

Masrom said...

rase nye bini aku tak camtu kot.. klau die minta pun aku bagi tau dah habis bayar bill,, silap2 aku minta kat die lagi ade la.. tu yang sayang kat bini aku,,, hihihi

Norulhuda Sarbangi said...

@nizam omar uit!!!...oke la tu sapa lg nk puji kalo bkn diri sendiri rite?..heheheheheh nk gaji ye boss dah ujung bln ni :p

nettiara said...

cukup bulan bukan dapat gaji tapi bayar gaji...kerje sendiri...

nizam omar said...

@fariezz tepuk dada tanya selera lah.

nizam omar said...

@farah nordin sapa lagi nak habiskan duit suami..hehehe

nizam omar said...

@Masrom untungnya dapat isteri understanding..alhamdulillah..

nizam omar said...

@Norulhuda Sarbangi aik..mintak gaji?hehehe..bukan kerja ikhlas je..

nizam omar said...

@nettiara kerja sendiri lagi banyak income, cepat jadi jutawan..hehee

Cik Liz a.k.a Leza said...

hahahaha,,,budak2 skang dah pandai nak minta duit yek...dushh kiki

nizam omar said...

@Cik Liz a.k.a Leza betul lah,model saya guna dah mempengaruhi tajuk ni..huhu..

nettiara said...

kerja sendiri silap2 jd jutawan fakir :)

Related Posts with Thumbnails

Followers