Pages

Tuesday, October 5, 2010

testing

7 comments:

diela712 said...

cik nizam...boleh bgtau ape itu 'unique' bila kita tgk kat analytical kat NN tu?contoh view 10,unique 2...hah tu yang tak paham tu maksud uniq tu

Norulhuda Sarbangi said...

testing comment gak ^^

Masrom Ahmad said...

testing 1,2,3,4

nizam omar said...

ni tengah belajar2 setting blog..apasal korang komen..huhuh..aduhai..

nizam omar said...

@diela712 Pasal unik dengan view..Saya pun baru lagi.Jadi saya jawab yang saya tahu je lah ye..kalau salah,betulkan ye.View ni biasanya jumlah post yang kita buka,Kiraan untuk post yang di buka setiap hari.Jumlah unik ni,biasanya nya penggunjung yang berbeza.IP yang berbeza.Dalam B.E,jumlah unik yang dikira.bukan view.Harap paham ye..diela.

bain said...

chobaan...

nizam omar said...

@bainBiasalah..dok belajar2 buat blog ni..masih baru lagi.

Related Posts with Thumbnails

Followers