Pages

Saturday, October 23, 2010

MYredEYE: Saya Selalu NANG Kat Member

 Jom sertai myred eyes team untuk dapat lebih nang innit dari member-member.
Support member2 punya post..

11 comments:

Cik Liz a.k.a Leza said...

tenkiu nang me...nang lg ada entry baru hiikhikhik

nizam omar said...

@Cik Liz a.k.a Leza ye..sama2..kalau jadi myred eyes team semua post saya nang.kalau bukan ahli..cikit je lah saya nang..mana yang menarik je.

Along Tapa said...

ye..click...click..click...jap...aku tak faham motif aku tulis tu...

Gorengbaek - Aku nak tengok benda lain gak wei...+Announcement

Hangit habis dah - Hidup balik!!

Masrom said...

boss,, camne nak buat gambar entry tu,,minta tolong ajarkan skit.. gua tak pandai ler.. tq

nizam omar said...

@Along Tapa apa2 jelah...

nizam omar said...

@Masromoh,gambar tu guna print screen.Ada butang kat keybord,atas dia tulis (Prt sc Sys Rq).Tekan satu kali, kemudian buka paint,klik kat edit,klik paste..akan keluar apa yang monitor keluarkan..paham kot.

nettiara said...

Tq, bg tnjuk ajar pd kami yg tk berapa paham. Pelan-pelan mari..:)

muhammad saiful abdul wahid said...

saya pun tengah nak nang kat member jugak sikit2

nizam omar said...

@nettiara kita kongsi ilmu yang ada.

nizam omar said...

@muhammad saiful abdul wahid oh..ye ke?baguslah mcm tu..hehehe

Norulhuda Sarbangi said...

bos..belum buat ag assignment nie...hehehehehe jgn hukum saya yea :P

Related Posts with Thumbnails

Followers