Pages

Wednesday, October 20, 2010

Askar US marine Lepak dalam Masjid

Apa sudah jadi dengan Askar yang dianggap Hero Dunia.
Lets Rise Ours Hand And Make A Doa'
Komen dan bagi pendapat anda!

22 comments:

diela712 said...

kurang ajar la diorang ni..tak reti nak hormat...

Masrom said...

diorg rase hebat sgt tu,, same2 la kite berdoa supaya mereka diberi hidayah..

muhammad saiful abdul wahid said...

nama pon kafir memang la tak beradab....

mR Gee.!! said...

dah nama pun musuh isLam... bangsa lahanaT..

Norulhuda Sarbangi said...

bagi agama yahudi..bunuh umat Islam itu dapat pahala...dapat menyakiti umat Islam pun dpat pahala gak agaknya...

Zyash said...

erm...sedih n geram bile ngk benda2 mcm ne..

nizam omar said...

@diela712memang kurang asam boi betul,diaorang nak orang islam hormat diorang,tapi diorang mcm mana?tak adil lah mcm ni..

nizam omar said...

@Masrom jom kita pakat berdoa reramai..doa kan senjata mukmin..kita serah diri pada tuhan.

nizam omar said...

@muhammad saiful abdul wahid jangan terus cop semua kafir jahat, macam mana kita nak jadi contoh tauladan kat diorang.Dakwah beb.

nizam omar said...

@mR Gee.!! kita terus berdoa ye..lets rise ours hand and make doa'

nizam omar said...

@Norulhuda Sarbangi berhati2 lah dengan pihak yahudi..kita yang bagi dorang dana..mcm mana tu..

Cik Liz a.k.a Leza said...

huh...betul2 mengong la dorg tu...

nizam omar said...

@Zyash sedih dengan perbuatan diorang, respect each other lah.

mR Gee.!! said...

dah nama pun dilaknat...
xkan ader rase hormat hatta belas dihati diorg....

nizam omar said...

@Cik Liz a.k.a Leza kan tu polis dunia, kita nak cakap apa..

bain said...

Teman xanggap mereka smua nie Hero Dunia...

farah nordin said...

mereka akan dilaknati pula kemudian hari... Allah maha kuasa...

muhammad saiful abdul wahid said...

TAKBIR TAKBIR TAKBIR

nizam omar said...

@farah nordin kita doa ye banyak.

nizam omar said...

@muhammad saiful abdul wahid allahuakhbar!3x

toyolkiut said...

wlau apa bangsa dan agama,
perlu tahu menghormati kepercayaan orang lain..
yg ni askar depa x blaja kot..

nizam omar said...

@toyolkiut kalau dah perang..semua tolak tepi,janji menang.

Related Posts with Thumbnails

Followers