Pages

Sunday, October 31, 2010

Nuffnang: Statistik Kunjungan Blog


Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Hari ni saya nak berkongsi pasal statistik pengunjung yang telah disediakan olah Nuffnang untuk ahli2 nya.Banyak kegunaan bagi mereka yang tahu menggunakan  nya. Hasil karya kita telah tersebar ke seluruh dunia.Walaupun pengunjung sorang dua je yang datang dari negara luar, kita rasa seronok. Dah macam penulis yang terkenal..hehehe..
(tengah kembang hidung tengok carta pie kat atas..saya punya tu..xmau jeles2 ye..)

Kita boleh target kat mana blog kita di mata masyarakat dunia.Bukan Malaysia aje.Dah boleh Start untuk pasaran global bagi yang berniaga dalam blog.Mekasih bagi statistik ni..Dapat free aje.Lagi pun kalau Dapat B.E dah janakan pendapatan untuk tuan punya blog.He.he.

Sekian saja,kalau tulis panjang2, korang bukan nak baca sangat.Jumpa post yang lain ye..
Komen2 lah pasal artikel saya kalau berminat dan saya akan berkunjungke blog anda untuk membalas jasa baik pihak tuan.Sama2 memberi dan menerima.Peace No War!

16 comments:

azhar said...

bagus2...slmat maju jaya memasarkan blog anda ke pasaran global...hahaha

Your Humble Servant said...

Teruskan usaha anda lo :) However, the US visitors kadang kala adalah crawler-crawler or bots

~daknakaltomey~ said...

x jeles pun...hehehe

nizam omar said...

@azhar mekasih..baru lah international.hehe

nizam omar said...

@Your Humble Servant betul tu..yang US selalu ada..boleh dikatakan setiap hari ada..mekasih berkongsi info.

nizam omar said...

@~daknakaltomey~ heheh *_^
rajin malam2 online..nanti kul 12 ke?

Nani Aling said...

Saya tiap kali sign in mesti excited tengok statistik. Mmg dah sampai luar negara pun blog ni. Happy happy!

Sebagai blogger yg nak "membesar" ni, sama sama lah kita support antara satu sama lain. Saling kunjung mengunjung dan saling komen mengomen hehehe.

Semoga kita jadi geng geng blogger yg terkenal satu hari nanti.

nettiara said...

Dengan adanya statistik ini blh la kita fokus apa dan di mana arah tuju blog kita. Semoga kita sesama mendapat faedahnya.

nizam omar said...

@Nani Aling harap2 mcm tu lah ye..jadi yang terbaik antara yang terbaik..

nizam omar said...

@nettiara ye..tengok lah macam mana rezeki yang datang nanti..

~daknakaltomey~ said...

@nizam omar ^_^

Cik Liz a.k.a Leza said...

wowwww dah export ke luar negara nampak hahaha....

nizam omar said...

@~daknakaltomey~ baru perasan,ikon mcm umno aje..hehehe

jery said...

bagus iadea tu, semoga maju jaya ...

Norulhuda Sarbangi said...

Boss...sowei dh lambat berkunjungan..heheheheh BTW best kn tgk statistik kt Nuffnang...dh mcm selebriti lak...kui..kui.. ^_^

Mama Glam 4 Lil One said...

wah glamernyer diaaa..

Related Posts with Thumbnails

Followers