Pages

Wednesday, October 13, 2010

Wow dengan Nuffnang!


Dah lama bercuti...hari ni check akaun nuffnang...fuyoo...Dah semakin bertambah pendapatan terkumpul saya ni.Orang cakap kalau tak ambik tak dapat B.E dah..Tapi saya terus dapat B.E.Mekasih atas korang semua yang sudi tengokan blog saya ni yang kekurangan ni.Apa pun.I love u so much...hehehe...Nak kongsi? Tak dapat lee...Penat nak kumpul sebanyak ni.tapi kalau nak tip macam mana nak kumpul duit Naffnang ni.saya tak kedekut ilmu..Tanyalah dan saya akan balas komen anda semua...INSYAALLAH....




25 comments:

nizam omar said...

Baru bercuti lama..

AnL Mama Glam said...

ok ler tuh.. mamaG pun dah lama x tgk akaun nuffy.. malas nak pk lar psl BE sgt but yet syukur dgn apa yg ada..

tahniah, pasni leh blanja member red eye.. huhuhu

nizam omar said...

@AnL Mama Glam Betul tu..kita berblog untuk suka2 aje..kalau dapat imbuhan..kebas aje..hehehe

kengkawan said...

tahniah zam...aku belum pernah dapat lagi...ntah ler biler agak nyer atau pun memang tak dapat huhuhuhu...

kengkawan said...

nanti leh blanja rrr hehehehe

nizam omar said...

@kengkawan kena rajin2 le blogwalking ye..insyallah dapat lah.satu lagi..post kan kat innit ye..

nizam omar said...

@kengkawan belanja?hehehe..kena join myred eyes dulu lah.hehehe

toyolkiut said...

tahniah bos..
blanje cakedis pun jd la..

Zyash said...

wow...alhamdullillah....

NAZRUL AHMAD said...

adui...saya faham 2..heheh//mmg susah nak dapt duit bayk 2..rajin2 la datang,,ke blog..kawan2,,singgah sini.follow,,,sudi2 datang ya..hehe..saya pun nuffnang RM1,75 ja,,lagi sedih

Miecyber said...

Macama mana nak dapat earning cam Encik Nizam yer?

nizam omar said...

@toyolkiut nak belanja cekedis ye..boleh aje..

nizam omar said...

@Zyash alah, zyash pun apa kurangnyakan..lagi dapat banyak dari saya.

nizam omar said...

@NAZRUL AHMAD betul tu..kena rajin2 lah post info yang menarik..kalau berminat.join myred eyes untuk maintain trafik dan berkenalan dengan kengkawan ye.

nizam omar said...

@Miecyber untuk dapat erning yang banyak, kena post cerita yang menarik perhatian orang ramai, dan kekalkan trafik blog setiap hari lah kalau boleh..rejin2 lah balas komen kengkawan kat blog kita.

eka said...

daa berape lame berblog ?
daa berapa lama bernuffnang ?
hehee , korek rahsia kamu . (:

Norulhuda Sarbangi said...

waa...boss best nyer ^^

nizam omar said...

@eka saya ber blog ni baru aje 3bulan..apa yang penting kena interaksi antara blog...apa yang penting?kerjasama..hehehe

nizam omar said...

@Norulhuda Sarbangi best?...teruskan berblog ye...insyallah dapat lah hasil nye..blog untuk meluahkan pendapat kita,bukan mencari pendapatan, tapi nuffnang nak bagi..kebas aje..hehehe

farah nordin said...

masyukkk...ma

MR. MIND said...

nak rasa org blanja r

nizam omar said...

@farah nordin hehehe

nizam omar said...

@MR. MIND ye ker?..

Tihara said...

berbahagia bersama b.e :)

nizam omar said...

@Tihara bahagi sesangat.

Related Posts with Thumbnails

Followers