Pages

Saturday, October 2, 2010

Nuffnang I Lap You 10 Time!


Lagi kejutan besar bagi saya...heheh.Buka akaun Nuffnag.pendapatan bertambah lagi...mekasih ye encik Nuffnag ye..Jadi saya pun mengambil keputusan untuk tak nak cash out duit yang ada kat sini.hehehe...bagi gemuk kan..Hari yang indah dan seronok ye..Rasa macam nak nyanyi lagu lah.heheheh...Korang semua komen lah.ni tengah gembira sesangat ni..
Kalau nak tahu tip...saya boleh ajar..tapi kena join myred eyes dulu ye...

10 comments:

toyolkiut said...

wah..wah..wah..

Sharinginfoz said...

tahniah mesti seronok kan, dah boleh cashout tu

diela712 said...

bestnye

nizam omar said...

@toyolkiut he..heh..heh..

nizam omar said...

@diela712 sabar yang penting..bukan nak express je dapat duit..tak rugi join myred eyes...

nizam omar said...

@Sharinginfoz tak palah, biar duit tu beranak pinak dulu...dah banyak..terus keluar..penat pi bank nak cash out.hehehe

Norulhuda Sarbangi said...

hihihihihi...boss kayoooo

nizam omar said...

@Norulhuda Sarbangi tu yang lama yang sekarang betambah-tambah lagi..hehehe..nanti dah sampai juta2, saya bagi kat member myred eyes melancong ke luar negara.ok..

Cik Liz a.k.a Leza said...

cash out la apa lg 25% kiki

nizam omar said...

@Cik Liz a.k.a Leza biarlah berlonggok2 dulu kat sana..nanti dah rm1 juta.Baru lah ambik..hehehe

Related Posts with Thumbnails

Followers