Pages

Thursday, August 26, 2010

Cincin Untuk Wanita Di Hari Raya !

Assalamualaikum..Bagi yang dapat duit raya tu...Alhamdulillah.Tengok-tengok lah mana yang patut ye.Tolong  cik abang yang tengah pening sebab nak raya.hehehe.Ok lah,bagi memenuhi permintaan peng 'komen'.Saya cari lah kat laman web ni pasal cincin raya.Harap taukey kedai xmarah lah ye.buat promosi amal time posa ni , tapi kalau nak bagi jugak kita bincang belakang ye. Jom cuci mata.,tengok mana2 yang berkenan.ok.









































Amacam dah puas ke tengok?Dekat-dekat nak raya ni..eham-eham, bila lagi nak sambar.Apa pun terima kasih sebab datang singgah di blog saya yang xseberapa ni..Kesian kan.Apa- apa pendapat, komen di alu-alukan ye..Jangan segan-segan nak tulis, saya tak makan orang..he.he. 

7 comments:

Sharinginfoz said...

memang cantik2 cincin tu

ezzati said...

gambar ke 3 tu plg cantek tertarik

nizam omar said...

to Sharinginfoz>memang cantik,tapi yang kureng nya harga.Adohai..tapi mas xjatuh harga kan.makin lama makin naik..pelaburan yang bijiksana.hehe.

nizam omar said...

to ezzati>sama lah cita rasa,hehe.ada rezeki nak beli kat darling saya nanti..

Fina Sophie said...

nice for viewing pleasure :P

nizam omar said...

to Fina Sophie>Thank you..nice to see,once broke you buy..hehe

Rumiati Sarwono said...

U have a nice blog and beauty rings Nizam...great job! if u want to earn US$ dolar with your blog please visit my blog http://rumiatisarwono.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails

Followers