Pages

Tuesday, August 24, 2010

Jom Tengok Cincin Buatan Malaysia

Post yang lepas dah tengok pasal batu permata, so sekarang kita beralih pada cincin.Tahu kenapa saya dok suka kat cincin ni? nak beli xmampu..so mampu tengok jelah..Tetap puas walaupun tak beli.Tanpa buang masa lagi..di persembahkan ye.Kalau nak bagi cadangan ke,nak link ke,silah lah...sekian terima kasih.


























9 comments:

Zyash said...

cantik...boleh buat cincin nikah la...tapi x tau la bile nak kawin...study baru thn 2...ade 2 thn agi...hehuhu

Lyza said...

jual cincin ka....bg free xble? hehehe...peace!

nizam omar said...

to zyazh> cincin ni memang lawa, pasal tu saya suka tengok.study first,jangan kalut nak kawin.takut nyesal nanti.kan banyak kes cerai berai.ambik masalah untuk kenal pasanagn..

nizam omar said...

to Lyza> xjual cincin pun.saja je letak kat blog ni.cuci mata.BLING! BLING! tengok cincin.Nak bagi free kena kawin dengan saya dulu le..hehehe

::maisara:: said...

wah..cantek..tapi sume cam tuk laki je :)

nizam omar said...

to maisara> tukang tulis blog ni lelaki..hehehe,nanti saya cari cincin untuk wanita khas untuk maisara..tq

Sharinginfoz said...

cantik gak

monica said...

cantik memng cantik..tapi permata bsr..hahahaha..

nizam omar said...

monica> lelaki kan suka yang besar2..heheh

Related Posts with Thumbnails

Followers