Pages

Thursday, August 19, 2010

Perhatian Untuk Newbie Nuffnang Sahaja!

Langkah pertama untuk meng iklan kan ....harap dapat sokongan dari senior2 lama
seronok bunyinya dapat duit melayang...cuba lah try mana tahu rezeki bulan posa ni berhasil..boleh lah buat duit raya untuk anak-anak buah yang setia menanti di hari raya(bangkrap aku).


mana2 newbie kat nuffnang..join lah saya.awak tolong saya..saya tolong awak semula...heheh..he.he.nak kekalakn trafik pada blog sendiri bukan senang..ku harap budi dari kalian..kecik tapak tangan..niru saya tadahkan..


macam mana nak tolong saya?senang je..jadi follwer saya.add comment berserta link blog anda...senang nak klik..he.he.Ni salah satu usaha saya untuk kengkawan yang diluar sana.xpercaya?Bukan kena wang pun...xrugi..mari memenuhkan blog anda dan saya..




Daftarlah sekarang ek!..macam promosi NAFFNANG pulak.


apa pun,bertindak sekarang ye...sebelum mata terpejam layu  terlambat.





10 comments:

bain said...

Salam

Mari kiter cub try test...

http://bainz888.blogspot.com

Ninja Biker said...

sudah follow

http://ninjabiker.blogspot.com

Anonymous said...

ok..we try together.. hopefully it will help us to get income..

u all can add me via http://biskutatun.blogspot.com

azhar said...

rugilah advertiser cam ni,tak baik tu rezeki tak berkat,biar orang klik atas keikhlasan hati....maaf ye

nizam omar said...

to azhar>mekasih atas ulasan.
kemana saya blogwalking,ada iklan terus saya klik,rezeki diorang..rezeki saya sapa yang tahu..mampu berdoa.
hari ni kita buat baik,esok lusa di balsa jugak..

azhar said...

don't give up..rahmat Allah xkan putus,may god bless u...

azhar said...

don't worry sy akan promote blog awak...awak promote blog sy...hahaha..mcam tu baru afdal....

nizam omar said...

to azhar> lain macam je bunyi nye..apa pun saya tengok progress your blog.ok.nak afdal ye..ok

Zyash said...

zy pun dh follow

http://zyash-nuffnang.blogspot.com/

http://zyash.blogspot.com/

nizam omar said...

to Zyash>pada yang selalu komen,kira dah jadi list saya lah.

Related Posts with Thumbnails

Followers