Pages

Tuesday, August 31, 2010

Bila Lebah Madu Berbicara.

Post kali ni lain sikit lah dari yang dulu-dulu,saya agak sibuk nak raya ni.Apa pun terima kasih datang ke pondok blog saya yang serba kurang ni.Topik kali ni senang je, tapi kena anda tolong lah bagi komen untuk memeriahkan  post ni.ok.Saya mulakan ye.

Apa ye dialog lebah madu ni kan.

Lebah Madu : Apasal kaki aku xleh nk gerak ni..tolong-tolong.kaki ku kekejangan.Cedera time landing, kejar awek tadi.Dia guna brek angin daa...apa lagi, landing ala cita corn air lah..aduh..krem!!

Apa pulak cita korang?ada idea yang lagi bernas..silakan memberi komen..Jangan lah segan..Terima kasih.




   

8 comments:

Zyash said...

bzz...bzz...kenape la manusia ne tangkap gambar aku...bzz...bzz...xde keje lain agak'y....bzz...bzz...

Lyza said...

lebah madu cakap, aku silap parking daaaaaa, ni bukan sarang aku kuikuikui.....

nizam omar said...

to Zyash> hehehe..pandai buat ayat..

nizam omar said...

to Lyza>landing silap..radar dah rosak.hehe

Attirra Wan said...

si lebah berkata:alhamdulillah...aku kekenyangan...erkkk...nak terbang pun aku dh x larat dah..hehe...

nizam omar said...

to Attirra Wan> Lebah madu baru berbuka posa ni..heheh

kluangman said...

lebah ckp, kaler biru cmni la ak nk cat srg ak..br meriah raya ni..

nizam omar said...

to kluangman>heheeh..lebah pun pakai baju raya..memang kelakar :p thank you.

Related Posts with Thumbnails

Followers