Pages

Friday, August 27, 2010

Maaf Sedang Blogwalking

Salam,


Saya sedang sibuk menjelajahi blog-blog rakan-rakan.Mungkin ke blog anda sekarang.
sila tinggalkan komen ye.nanti saya akan ke blog anda..Jangan lupa isikan addres blog dalam komen.


nizam omar




    

18 comments:

nizam omar said...

Jangan segan-segan nak bagi komen..saya baik punya olang.mali-mali!

monica said...

baik sgt ke??hahahaha..selamat berpuasa.. =P

Mr Noble said...

salam singgah. saya cadangkan anda letak ruangan chat kat sini, senang sket nak tinggalkan jejak :D

::cikserai:: said...

sila2..jemput la singgah blog cikserai..pastu tlg bg anak angkat cikserai makan eh..nnti cikserai bg upah :)

http://seraiaddicted.blogspot.com/2010/08/4-bulan.html

Paksi Kejahatan said...

terima kasih ke Blog saya en nizam...

nizam omar said...

to monica>ye baik punya olang..xsabar nak raya ni

nizam omar said...

to Mr Noble>pernah terpikir nak buat chat box,tapi internet slow,kat office chat box kena blok..hu.hu

nizam omar said...

to::cikserai::>dah kenyang pun kekura cikserai..2ekor tu dah saya bagi ubat tido..hehe
mai upah..duit raya kasih lebih ok

nizam omar said...

to Paksi Kejahatan>tengok nama pun dah takut..biasalah jalan2 cari duit raya.blogwalking.

nizam omar said...

xada iklan ke petang ni..huhuh..macam mana nak dapat duit raya...tolong

aku Y naif said...

erk..jln2 cni..erm..do view my blog 2 yah..hee

http://flounder1tale.blogspot.com

nizam omar said...

to aku Y naif> dah lawat pun,ikan merah yang sombong..hehehe

najmi_paddy said...

nizam...
thanx ya g blog saye...
nie saye balas kunjungan anda pula..hehhehe

Along Tapa said...

rajin ko nak blogwalking ek...aku sangat pemalas...hahaha

Gorengbaek - Cerita rumah baru lagi...

nizam omar said...

to najmi_paddy>ok..xda hal punya, sekarang ni rata2 blog dok buat isu makanan je..heheh.Cari gambar makanan yang mengiyurkan..heheheh

nizam omar said...

to Along Tapa> bulan posa ni..dari tido..elok lah jalan2 cari pasal.heheh.janji amal ibadah dah buat.ok bro

zulaikha said...

hye.. singgah ke sini..

zulaikha's blog:
.::ZULAIKHA::.

nizam omar said...

to zulaikha> Terima kasih sebab melawat kat blog saya ni.dapat lah saya bela seekor burung kat atas belah kiri tu..hehehe..sama2 kasih

Related Posts with Thumbnails

Followers