Pages

Wednesday, August 25, 2010

"Duit raya" RM500 untuk kakitangan awam, pesara



KUALA LUMPUR: Kerajaan bersetuju membayar Bantuan Khas Kewangan sebanyak RM500 kepada kakitangan awam dalam Gred 1 hingga 54 dan pesara kerajaan. 

Bayaran akan dibuat sebelum 1 Syawal. - BERNAMA


ni mini post saya je.

















10 comments:

Lyza said...

memang di tunggu2 nih hehehe

nizam omar said...

to Lyza>harap cepat lah masuk duit raya ni,baju raya belum beli ni..hu.hu

Sharinginfoz said...

betul tu yang ditunggu2 sudah tiba

nizam omar said...

to Sharinginfoz>dah tempah kuih raya ke?xsabar nak tengok duit raya dalam bank ni..kena tempah banyak lah kuih raya tahun ni..heheh

Mademoiselle Ctiey said...

Ala... untungyer org keje kerajaan.. bile la leh dpt interview keje kerajaan nie.. hehe..

nizam omar said...

to Mademoiselle Ctiey> terus kan usaha mengisi borang tanpa jemu. time bonus je yang semua nak kerja kerajaan.orang kerja bank rakyat dapat 1 tahun bonus..heheheh

Kancilbiru said...

org gomen dapat bonus kengkadang ja tapi selalu digembar gemburkan..habis suma brg naik padahal swasta naik lagi banyak kan...apapun syukur sangat2 dapat duit raya ni..:)

nizamsani said...

bukan bonus.bantuan khas kewangan.

nizam omar said...

to Kancilbiru> betul tu,apa lah diorang dengki sangat dengan penjawat awam.heheh.swasta gaji..aduhai.tapi tengok company lah.pandai2 lah pilih

nizam omar said...

to nizamsani> sorry bro..salah tulis.mcm marah je.posa ni. :p

Related Posts with Thumbnails

Followers