Pages

Wednesday, September 1, 2010

Operasi Perah Jus Otak

Salam, mari kita tengok apa dialog yang keluar kat post ni..Anda semua dah bersedia?.Jangan lah diam je. Bagi lah komen wahai pembaca yang cute!.ayat bodek lah sikit.Kita kongsi bersama-sama.ok.mekasih.
Buah kiwi : Apasal diorang dok tengok kita ni semacam je..Tahu lah posa, teringin jugak ke dengan aku?Risau betul lah aku..

Telur : Lantak diorang lah..apa yang penting? KERJASAMA..eh silap.Kontrol macho,anggun,ayu, kasi seksi sikit..hehehe..nanti nak berbuka diorang xmakan aku..selamat...
ni nak autograf tak?




   

14 comments:

Lyza said...

buah kiwi ni kalau ngap sodap ni kuikui...

nizam omar said...

to Lyza>hehehe..time posa batu pun terliur.hehehe

Zyash said...

Buah Kiwi (A): Wahai teloku syg...kenape kau memalingkan mukamu yg bulat itu, kenape kau x menerima cintaku..Walaupun kita berlainan specis....tapi bentukmu saling x tumpah sepertiku.

Telor (B): Ah kiwi!!, bukan aku x mahu mendekatimu...tiap kali ku rapat, pasti badanku gatal2 dek bulu2 mu....(hahahahahahha)

nizam omar said...

to Zyash>amboi..bulu2 ni.suka dia.posa ye.control ayat.hehe.mekacih.

Lyza said...

nizam, kalau batu dok le terliur hang kot makan batu hahaha....

nizam omar said...

to Lyza> Air Batu Campur..aduhai dengan ice cream nya..terliur.

Lyza said...

posa posa hang xposa ka...huhu

nizam omar said...

to Lyza> Pose le..xjoin post baru saye?

nizam omar said...

to Lyza>apasal blog xleh komen?jenguk2 sikit ek.
http://sharingland-lyza.blogspot.com

Lyza said...

aiii xbole ka...ok nnti sy cari error dia, payoh aihhh blog banyak2 ni kiki

nizam omar said...

to Lyza>banyak blog nak cepat kaya lah tu.heheh

Lyza said...

bukan aih...xkayo2 pon sederhana ja..kiki...
http://sharingland-lyza.blogspot.com comment dah okeh da ni...sila2 la ea komen kikki

nizam omar said...

penat tulis kat Lyza, tempat nak tulis kata laluan xkeluar.huhuhu.komputer ni promblem kot.

Lyza said...

ehhhh ya ka...memang error merror ni...nanti sy cekidaut balik...ke blogku yg bermasalah hehe

Related Posts with Thumbnails

Followers