Pages

Wednesday, September 1, 2010

Apa yang diorang fikir

Assalamualaikum, sementara nak nanti time berbuka ni.Rasanya elok buka post yang baru ni.gambar apa ye nak bagi?erm..selamat berbuka posa ye..
Pokok A : tanya sama pokok,apa sebab hujan, nanti jawab hujan angin yang tiup..!!

Pokok B : Kepala hotak engkau, yang sampai basah badan aku ni sebab engko lah dok melalak, air liur bersembur..

Korang punya idea ang genius pulak macam mana?Try lah bagi komen ye..



4 comments:

Lyza said...

Pokok A : cian betul ko pokok B dah la kementot, daun pun bole kira ngan jari kiki...

Pokok B : ek eleh macam la ko tinggi sanggat pokok B sat lagi kena tebang lg kememtot dari aku hahah (gelak jahat)

selamat berbuka...alhamdulillah ai dah kenyang kiki

Anonymous said...

POKOK A POKOK B NK MINTA MAAF YER,ASYIK KUTUK MEGUTUK JER..KAN BULAN PUASA..NNT KURANG PAHALA..MT MAAF YER

bain said...

pokok B: A, camner deme leh tinggi dr teman?? puas dah tokei baja teman dgn mcm2 baja.. apa rahsia teman??

pokok A: awat la hang ni.. wat per plak minum baja..minum susu la..

nizam omar said...

@bainpokok minum susu apa bain?heheh

Related Posts with Thumbnails

Followers