Pages

Wednesday, September 29, 2010

ID Nizam Omar Di Palsukan & Bagaimana Penyelesaiannya

Salam dan selamat sejahtera kepada semua. Hari ni saya nak berkongsi info dengan kengkawan semua pasal macam mana nak buat apabila ID anda di palsukan dan nak mengadu kat sapa? sedih kan kalau ID anda di palsukan dan nama ikon anda di tiru.







Kat atas ni adalah perbezaan ikon yang yang saya guna dan nizam omar palsu.Alamat email saya nizam2atun@gmail.com dan manakala ID nizam omar palsu menggunakan email nizam2omar@gmail.com.
Menang lah orang boleh guna nama email sesiapa pun, tetapi dalam maklumat peribadi pun sama dengan saya. So saya pun pergi lah buat laporan kat Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia .Sebelah pejabat saya je. Lagi pun ada member yang kerja kat sana.



Saya pun tanya lah kat member,macam mana nak kesan sapa yang buat tu. Dia pun kasi pecah lubang sikit, pasal tu saya xsiarkan nama dia.Rahsia kerajaan beb..Setiap ID yang Log-in dalam akaun mana2 e-mail ada nama lokasi dan IP address komputer dalam akses jabatan ini.



Itu aje lah yang saya dapat bagi tahu, Nak tahu lebih lanjut lagi, sila lah bertanya sendiri ye.Rahsia kerajaan beb. Sekadar untuk berkongsi dengan kengkawan jika berlaku penipuan Maklumat peribadi kita.



Kepada Nizam Omar palsu...cepat lah log-in akaun gmail anda.Komen2 lah kat blog saya ni..Boleh keluar Front page Akhbar utama..Glamer Gile.hehehe...aduan dah dibuat, sekarang tengah dalam siasatan.
Mekasih baca ye.Mana lah tahu kalau korang pun ada mengalami nasib yang sama kan.Boleh cuba try.Ok..Kongsi info dengan anda semua.http://nizamullah.blogspot.com/

8 comments:

Cik Liz a.k.a Leza said...

org tu dah xada keje kot....kiki

toyolkiut said...

musuh kategori camne yang klon sdara nizam ni..
apasal jd sampai lagu tu ye..

Along Tapa said...

tu maksudnya ko dah jadik polupar kot...huhu....dah ada pulak orang nak jadik klon ko ek~~

Gorengbaek - Cerita seram di hari selasa

fariezz said...

ermm dia nk tumpang glamor u kot..hahaha..cian dia..u tlglh ajr dia cam mana nk jd glamor cam u..

nizam omar said...

@Cik Liz a.k.a Leza memang pun diorang tak da kerja.apa pun boleh menyumbangkan 1 penggunjung unik..hehehe

nizam omar said...

@toyolkiut entah lah musuh jenis apa ni.Musuh keluar dari tanah kot.hehehe

nizam omar said...

@Along Tapa ye ke popular...biasa2 aje..macam orang lain jugak..Along tapa lagi lah.terkenal di alam cyber.

nizam omar said...

@fariezz jangan lah emosi sanga ye.saya ok je.Kalau nak berguru dengan saya,kena ada pengeras.hehehe

Related Posts with Thumbnails

Followers