Pages

Thursday, September 2, 2010

Mengapa Spiderman Termenung?

Salam dan salam sejahtera..SALAM SATU MALAYSIA!

Ok bersambung lagi dalam blog yang menguji minda anda..ada yang datang jenguk je ye.Tapi xkomen pun.Rugi simpan idea tu, luah kan idea bernas anda.tak da sapa yang akan marah.hehehe.ok, tajuk cita kali ni pasal spiderman.Layan...

Spiderman : Macam mano nak balik kampung rayo ni? tak larat nak bergayut-gayut macam monyet.Namo je spiderman, duit xda pun.Omak! mari ambik sayo ni,den tak lopeh nak turun ni.ubat sesawang ni dah habis!

Apa korang punya idea?lebih menarik dari saya..try tengok idea korang.Boleh lawan lawak saya tak..nanti lah nak buat undian sapa yang paling kelako..tengah pikir macam mana nak buat.Silakan komen..mekacih!





7 comments:

Lyza said...

spiderman : ooo yeahh oo yeahh(bak kata rihana) bestnyer betapa kat atas batu ni disinari dengan cahaya bulan dibasahi ngan hujan ooo yeaahh oo yeahh i very very like hahaha

nizam omar said...

to Lyza> sebelum tido siap boleh bat lawak lagi ye.heheh.Spiderman pun bertapa.hehehe.Tergeliat usus gelak...syabas betty!!

Along Tapa said...

SPIDEY:apemenda yang buat aku basah ni??adakah air hujan atau tempat yang aku tgk skang ni?? :D

Gorengbaek - Cerita saksi pembunuhan

nizam omar said...

to Along Tapa>he.he.apasal saya tergelak sorang-sorang ni?heheh..jangan pikir lain ye,posa.

nizam omar said...

hari ni slow je pengkomen..erm..

bain said...

spider: 'nie la padah nyo terlobih makan time buko posa td.smuo nak dibalun.ayam golek, kepak ayam, nasi dagang, bapak murtabak.. kan dah xlarat nak gi trawih. pepandai ler deme settle masalah deme..'...

nizam omar said...

to bain> spiderman sakit perut?

Related Posts with Thumbnails

Followers