Pages

Tuesday, September 28, 2010

Dapat Lagi B.E dari Nuffnang

Hari ni memang terkezut berok...Dapat lagi B.E dari Nuffnang..Mekasih Nuffnang.Itu tandanya saya tak buat salah dengan Nuffnang. Ramai ahli-ahli Myred eyes dapat B.E.Anda semua tak nak join ke? 


Tugasan memang sukar dengan campur tangan dari anasir-anasir jahat yang cuba memecah belah kan Kumpulan myred eyes.Biasalah, orang melayu kan.Mana boleh tengok orang lain lebih dari kita. So pada ahli2 ku sekalian.Kalau Dapat komen dari wajah orang tua yang saya pernah guna dulu.Buang kan aje.Sekarang ni guna mata satu punya ikon. Ada banyak lagi dalam simpanan saya ikon2. Standby lah kan. Orang tua cakap, sediakan payung sebelum hujan. Kalau Tak hujan pun tak pa.Simpan.He.hehe. Seronok betul..

Jangan mare ye...Pada sesiapa yang berkenaan ye..
Yahoo....Duit lagi, trafik...trafik..mana trafik light.Banyakyang eksiden ni..

15 comments:

Cik Liz a.k.a Leza said...

best best....nak sikit hahaha

toyolkiut said...

wow..great news!
TK baru buat blog, menulis 2-3 entry..
tunggu 2-3 bln lg..

fariezz said...

BIARLH ORG YANG DENGKI TU..KLU DENGKI2 LAMBAT KAYA.

Sharinginfoz said...

tahniah memang seronok betul dapat be ya

nizam omar said...

@Cik Liz a.k.a Leza boleh kalau nak. tapi ada syarat.Kena tukar dengan iphone tu..hehehe

nizam omar said...

@toyolkiut xpayah tunggu berbulan2 pun, sebulan pun dah ok. janji trafik maintain.

nizam omar said...

@Sharinginfoz mekasih ye datang ye..memang lah seronok sesangat..hehehe..

Fairus Bin Mamat said...

Aku baru ngan nuffnag. BE tu hape?

nizam omar said...

@Fairus Bin Mamat B.E ni Buffered Earning.Program ni lain dari CPC.(Clik per cost).B.E ni di bayar mengikut jumlah pengunjung yang unik. Tetapi jumlah pengunjung unik ada had.contoh 50 pelangan unik satu hari.lepas tu,iklan B.E akan hilang.Harap paham ye.

Fairus Bin Mamat said...

Kiranya B.E tu semua orang tak semestinya dapat ke? Nuffnang main pilih-pilih ataupun ada minimum target audience baru dia bagi B.E?

saya_arief said...

tahniah2...
;D

farah nordin said...

emmm..... paham je tp x dapt pe pon huhu...
tp x kisah yg penting crite2 d http://fazaien.blogspot.com/ gempak2

nizam omar said...

@Fairus Bin Mamat Macam ni lah,kita tengok mcm siaran TV.Kalau ramai penonton TV tu, maka berlumba2 lah syarikat pengiklanan yang nak siarkan iklan mereka.

kalau tak da orang yang tengok siaran tv tu..sapa yang sanggup nak iklankan syarikat diorang.Buang duit je.

harap paham kot?.Pasal tu saya suka Trafik..hehehe.gile trafik.

Fairus Bin Mamat said...

Ok. Faham.. TQ

Zairie Husin said...

taniah.. teruskan berblogging.. :)

Related Posts with Thumbnails

Followers