Pages

Thursday, September 2, 2010

Bila Tetikus bosan jadi mouse.

Salam dan selamat petang malaysia
Hari ni bagi gambar garang sikit.dok cute-cute je.xleh jugak kan.Malas nak pot pet panjang..so zas.....


Mouse a.k.a  tetikus : Aku dah tak tahan dok kena pegang je, aku nak bebas.kamu bukan reti nak stop bila buka komputer..grm.....Tension!!

anda rasa idea anda lebih hebat?lebih kreatif dari saya? buktikan lah..jangan dok syok sendiri je.heheheh.ok terima kasih.




12 comments:

Lyza said...

Mouse : arrrr arrrr(ala2 ceta pirate of carribien)tengok xpasal2 wayar aku sendiri aku p gigit nasib bek letrik xon kalau on mampui rentung aku...ahaha

nizam omar said...

@Lyza
apasal innit xleh buka?xkan kena serangan mali-ware.huhuh.baru nak post kat sana..

Lyza said...

@nizam omar ntah la innit tu mcm sumting wrong jer, cuba tanya kat admin dorg hehehe...sy pon td lama beno nak post kat sana kiki

monica said...

innit under maintance..hehehe..tapi skg da ok da.. =)

nizam omar said...

@Lyzamekasih bagi info..

nizam omar said...

@monica
mekasih ye bagi info..

Elvyra = Elbo = Vera said...

hahahaa.. ganas giler 'mouse' tu..:D

nizam omar said...

@Elvyra = Elbo = Verani jenis yang baru keluar di pasaran..jaga-jaga

safizan said...

Tikusnya lapar la tu

Dedoku said...

nape tikus tu gigit ekor sendiri?
kot ye pun geram gigit r jari tuan dia. haha

nizam omar said...

@Dedoku ni macam marah je kat tuan punya blog..heheh..selamat hari raya.
http://nizamullah.blogspot.com

farah nordin said...

hee.... ganaszz... tetikus spesies apa ni...

Related Posts with Thumbnails

Followers