Pages

Monday, September 6, 2010

Tag Salam Aidilfitri Dari Cikserai


Aduhai...kena lagi tag...hari ni kena teruk betul dengan geng-geng...Apa pun mekasih ingat kat saya. Tag kali ni panjang betul.Nak jawab ke tak? kita je jadi followers dia.dia tak pun..xadil betul. kalau dia baca post ni cepat-cepat mintak maaf ye...dah nak raya ni..Apa pun kepada yang nak join the club..ingat peraturan ye.pastikan mengambil gambar kad raya diatas ye.ni alamat dia http://blog.smartusaha.com/wp-content/uploads/kad-raya-9.gif   pastu jangan lupa lah letak komen kat bawah blog  ni.kalau tak, macam mana saya nak berkunjung kan.hehehe..Meriahkan raya musim ni ye..Ni lah Tag yang di ijazahkan..huhuhu..dapat jugak ijazah segera..(ngada-ngada ckap english, lantak ko lah.saya jawab bahasa melayu je)


1)Who sleeps in bed next to you?
Sesuatu yang sentiasa menghantui bilik saya yang bergelar 'bantal golek'.hehe
2)Have you ever lied to a boyfriend to get out of something?
bukan boyfriend ye cik serai, i'm not gay...Tipu tu  ada lah jugak tapi kadang-kadang,eh bukan sikit-sikit je....ni jawapan jujur.korang punya jawapan ikut suka lah.
3)What kind of kuih raya did you make?
kuih tunjuk jarak jauh..hehehe.lelaki xbuat ye..Kuat makan je..
4)Best day of the week?
Hari-hari best..
5)What's really creepy?
Neraka Jahanam
6)What's your current fandom/obsession/addiction?
Smoke under water.heheh
7)What are the color of your baju raya?
Belum beli lagi, last minute baru syok..
8) What did you eat for break fast today?
saya Posa lah..sahur tadi makan ikan pari bakar..best..
9)What is your aim for this raya?
Jalan satu kampung.
10)What was the last thing you bought?
Murtabak

11)What was the cutest thing you've seen recently?
Kaabah
12)Does the cute thing above affect your mood?
panjang ye..ye.
13)What is your zodiac sign?
Kambing
14)Do you want to learn other skills?
ye! berapa banyak soalan daa..
15)5 things you can't live without?
oksigen,makanan,air,awek,MAK,AYAH, Family

17)What's something you'd like to say to someone right now?
Agak-agak lah tanya soalan.banyak sangat ni..aduh..
18)What are you looking forward to?
Jutawan Naffnang
19)Say something to the person who tagged you
Mekasih ye tag me ni..penat nak jawab.tapi dah di bagi kena buat.Amanah orang.CIKSERAI lah punya kerja ni.huhuhu.







9 comments:

nizam omar said...

Apasal lah post ni sunyi je..xdapat perhatian pun.semua orang tak suka cik serai ke?

Leza said...

apa plak xsuka...bz buat ketupat ler..maklum ler nak raya...buat mariam buluh lagi macam2 la hehehe

Along Tapa said...

part yang boyfren tu aku tak boleh blah...kalo aku sendirik pun takleh nak jawab soklan tu~~~

Gorengbaek - Penyelesaian yang agak bijak

nizam omar said...

@Lezaada pun orang nak komen,oh..buat ketupat ye.tak basi ke awal sangat buat..hehehe.buat meriam ye,nak lawan dengan saya ke?

nizam omar said...

@Along Tapa heheh..jawab dengan jujur je..nak tipu pun tak guna pada pembaca.Diorang tak kenal pun kita.elok cakap yang sebenar-benarnya..mekacih ye mengkomen.

Leza said...

@nizam omar haha ada hati nak lawan2 ea...

nizam omar said...

@Lezaada berani ke nak lawan saya..heheh.datang lah sini..naik belon.meriam saya boleh sampai kat sabah kalau tembak..

Wan Gerrard said...

hahaha tukar boyfriend ke girlfriend ke? =P

Gerrard nak buat la ni gak, ok ea bro?

nizam omar said...

@Wan Gerrard tukar AYAT boyfriend KEPADA girlfriend..jangan salah paham ye.. bukaum double meaning.heheh

Related Posts with Thumbnails

Followers