Pages

Sunday, September 19, 2010

Cepat lah Penuh Tabung NUFFNANG Ku


Assalamualaikum, bertemu kembali dengan post yang baru kali ni.Kalau melihatkan gambar di atas.Mesti korang pun tersenyum kan.Sikit je lagi saya nak cukupkan tabung NUFFNANG ni. Harap-harap cukup bulan ni dapatlah penuh.nanti kalau dah dapat, saya letak cek yang saya dapat tu.Buat semangat kat kawan-kawan yang baru berjinak-jinak dengan iklan nuffnang ni.

Walaupun raya aidilfitri dah berlalu, boleh dikira sebagai duit raya lah jugak.hehe.Mekasih Nuffnang ye.Nuffnang dah masuk paper tau.Kat kosmo.Check kat laman rasmi Nuffnang.Banyak dah jutawan yang berjaya dengan Nuffnang.Kira kita ni baru melangkah setapak.Bukan setapak KL ye..Hidup Nuffnang, ni promosi nak cepatkan tabung ye..heheh.Kawan-kawan tolong-tolong lah ye..

18 comments:

ken said...

saya pun mau =)

DaddyDian said...

nizam, sat lagi penuh la tu...
saya yg baru start 2 minggu pon dah hampir penuh... ada la dlm RM 0.25 ~ haha.. ok la kan.. kira good start...

sYazY_dZaiMa said...

nanti penoh la tue, saya dah klik2 dah,hee..saya pon lambat nak penoh tue,hihi :D

fariezz said...

ermmm..sabarlh..asyik duit jer...buka mata dh fikir nuffnang..sakit otak sy..apa pn gd luck..duit awk duit sy juga..hehehe

Zyash said...

cepatlah penuh tabungku jua...hehe.... Macam mane nak dapat BE 2 yer??

Kalamhati said...

Saya kena tingkatkan usaha ni..4 inggit kena bertuko jadi 40 inggit!..hehe

Cik Liz a.k.a Leza said...

huishh xlama lagi kayo la mu ni hehehe...ble aaa sedekah 5% pasni hererer

the eyes said...

ok lar tu dah ada.. saya baru joint 3 ari x dapat apa2 lagi.. tapi iklan dah mencapap dah kat wall. .hehe

nizam omar said...

@ken sorry lambat balas ye.untuk semualah.buzy cikit.Rajin2 lah blogwalking ye..

nizam omar said...

@DaddyDian ok lah untuk permulaan,saya pun dulu mcm tulah.tapi tetap bersemangat meneruskan.pelan2 kayuh

nizam omar said...

@sYazY_dZaiMa mekasih tolong klik kan ye.saya akan klik kat blog awak juge.sama2 lah kita bersabar ye.

nizam omar said...

@fariezz sabar lah ye..ni kumpul duit kawain kita..heheh

nizam omar said...

@Zyash macam mana nak dapat BE ye?ni rezeki.diorang pilih rawak,tengok ke-aktifan kita dengan nuffnang..

nizam omar said...

@Kalamhati usaha tangga kejayaan..jangan jemu ye.

nizam omar said...

@Cik Liz a.k.a Leza eleh..orang penat kumpul..sesenag je nak makan persen..hehehe

nizam omar said...

@the eyes mula2 memang lah iklan banyak,tapi jana pendapatan ke?hehehe.jangan syok sendiri dah le.

Cik Liz a.k.a Leza said...

tuan gigi ronggak dah buat ka assingment dalam editor erea tu...cepat2 buat....ni dah habaq kena % jugak ni hehehe

nizam omar said...

@Cik Liz a.k.a Leza ye ke ada assigment ni? lapor diri.jap.nak check it out,,

Related Posts with Thumbnails

Followers