Pages

Saturday, September 25, 2010

Myred Eyes Dapat Warning Dari Nuffnang

klik sini,dapat duit

Surat Dari majikan ku.. 
Baru di tubuhkan beberapa hari, dah kena warning, Para pengikut ku sekalian, Maaf di pinta sempena hari raya.


ACAH AJE...BAIK PUNYA POST..MESTI TRAFIK UP2  PUNYA.
ni lah masalah manusia, dok orang buat team yang guna nama nuffnang.Jadi geng klik-klik lah.apalah. Korang jelah yang baik ye.Yang untung korang.

Bukan marah, tapi geram je. Berjaya jugak buat taktik tangkap tali barut.hehehe.
sapa orangnya?entah..saja je nak marah..
tak baik marah, jiwa tak tenteram.
berfikiran positif.
he
.

10 comments:

ken said...

mesti berhati hati.. jangan selalu click untuk sendiri.. =)

ron said...

tq review blog papankekunciku...
ikuti lah nasihat ken...
berhati² semasa memandu di dalam dunia blogger...hehehe

nizam omar said...

hehe..ni ramai yang tertipu kot..xdapat pun surat warning dari Nuffnang pun.Saja je buat post macam ni..kasi gempak je..almaklum lah...ada kedengkian yang melampau terhadap team myred eyes...
sabar le banyak2...tuhan bersama orang yang sabar.

100penulis said...

nizam, sila emel saya segera. urgent.

nizam omar said...

@100penulis saya online sekarang..YM.

toyolkiut said...

post yg mendebarkan hati..hehe!

nizam omar said...

@toyolkiut hehehe..buat up sikit trafk je..
assigment 2 sudah ke udara..layannnn...

Norulhuda Sarbangi said...

huhuhuhuhu

nizam omar said...

@Norulhuda Sarbangi ni kenapa nagis kat sini? nak gula2 ye..

Norulhuda Sarbangi said...

hehehehee...tipah tertipu boss ^^

Related Posts with Thumbnails

Followers