Pages

Tuesday, September 7, 2010

NIKE CITY 10K KL vs SG CHALLENGE



Setiap kilometer anda  ke Nike bermula dari sekarang sehingga 31 Oktober akan berlangsung di Kuala Lumpur, KL SG vs Challenge. Hadiah Kasut Nike iD  dan produk-produk Apple.


Bandaraya yang paling banyak kilometer pada Oktober 31 akan mendapatkan US $ 30.000. Sumbangan dari Nike bagi badan amal masing-masing. Peserta dari Kuala Lumpur akan menghimpunkan dana bagi Hope Worldwide Kuala Lumpur sementara peserta di Singapura akan  mendapatkan sumbangan untuk Anak Society Singapura.


NIKE BANDAR KUALA LUMPUR 10K


Untuk menjayakan cabaran ini, kita akan menjadi tuan rumah perlumbaan fizikal di Bandaraya Kuala Lumpur. Mendaftarlah untuk perlumbaan sekarang dan dapatkan 50% potongan  Your Nike + Barangan sukan!.


Tarikh: 10 Oktober 2010 (Selasa)
MASA: 07:00 dan seterusnya
TEMPAT: Kuala Lumpur City Centre
KATEGORI: 5 kilometer & 10km
BAYARAN PENDAFTARAN:

RM10 (24 TAHUN DAN KE BAWAH 10 OKTOBER 2010)
RM50 (KATEGORI TERBUKA - LELAKI & WANITA)


MAKLUMAT HADIAH


10K Hadiah


5K Hadiah



Hadiah Katogeri Sekolah 



DAFTAR SEKARANG UNTUK KOTA 10K NIKE, KUALA LUMPUR FISIK RACE DI SINI!


DAFTAR SEKARANG UNTUK 10K KOTA ONLINE VS NIKE SG KL TANTANGAN DI SINI!


KUALA LUMPUR  JOM KITA LARI !

terjemahan dari pak cik google dan penambah perisa oleh nizam omar(saya lah tu).Apa yang anda boleh bantu saya? Klik kat iklan Nuffnang ye LEADERBOARD. Ada peluang jom kita sertai larian ini, dapat potongan istimewa. berjenama lagi..Kalau team Dari malaysia menang,dapat menderma lagi..Mana jaguh-jaguh pelari.Pastikan berjumpa anda di sana.Jangan Lupa Klik kat atas untuk maklumat lanjut!









19 comments:

Leza said...

ada blog best ni...ada time baca la...gempak gitu hehehe
http://www.cikgudahlia.com/

nizam omar said...

@Lezajom kita serbu!heheh.cita apa.

Leza said...

@nizam omar dah terjah zasssss ke hehehe...macam2 ada

Afiq said...

waa tahniah2..samela kite hehe

nizam omar said...

@Afiq
Ye..sama-sama lah kita mengtahniahkan diri sendiri..apa kata jadi geng?bincang-bincang nak menjanakan pendapatan ni.hehehe.

Leza said...

@nizam omar eh nak join jugak hehe

nizam omar said...

@Lezani nak join apa ni..dulu saya nasihat xnak dengar, cakap semua orang dah tahu tip-tip saya bagi dulu..kecik hati saya tau..sekarang sazali sudah ada duit..hehehe.jangan mare..dapat duit jugak kalau layan cpc ye

Leza said...

@nizam omar alaaaaa ni jgn la kecik ati kecik jantung jer ahahaha....ala nak join jugak huhu

nizam omar said...

@Leza join ye..nak duit raya boleh..lain kali dengan cakap pak cik tuo ni..apa yang penting blogwalkin, dengan susur atur blog yang kemas.macam saya punye.heeheh..cantikan.

Leza said...

@nizam omar susahnyer nak talking2 pasal mejana kewangan + tips kat sini hehehe ym ler nak banyak tanya ni hehehe

nizam omar said...

@Leza
kejap ye..saya nak buat kerja sikit..cik kupu2 paai gmail @ yahoo?

Leza said...

@nizam omar betul ke ni..dah ting tong dlm ym ni..hahha xpasal2 salah emel haha

nizam omar said...

@Leza
ni ha..baru buka email.entah sapa punya lah dok ting tong...hehehe

Leza said...

@nizam omar ceq la tu...ting tong la balik...haha

nizam omar said...

@Leza
yahoo massanger slow.xleh chat..pakai gmail boleh lah.
nizam2atun@gmail.com

Leza said...

@nizam omar okeh dah send emel...adeh payah betul kontek bakal jutawan ni haha

Leza said...

@nizam omar yuhuuuu tuan tanah xbuat post dah ker huhu

nizam omar said...

@Lezadah nak raya ni..erm..xda mood.topik apa nak buat?10penulis xbagi email pun.huhuhu

Leza said...

@nizam omar lor sabaq sabaq hang ni...mood raya la katakan hehe

Related Posts with Thumbnails

Followers