Pages

Thursday, September 30, 2010

Nak Cash Out Atau Tak?


Hari ni lagi berita gumbira...Duit kat tabung Nuffnang dah cukup untuk di keluarkan.Walaupun tak da lah sampai ribu-ribu.tapi boleh lah bayar bil internet.heheheh.Rasa sayang lah pulak nak keluarkan, kumpul dah lama.dah kira macam tabung masa depan pulak.Hehehe.Apa pendapat korang semua ye..bagi lah komen.nak keluarkan ke tidak? Tengah berbelah bahagi ni.Tolong lah.





17 comments:

CahayaMatakuYangMenyaksikan said...

cash out je la..org ckp klu cash out, lg sesnang dpt BE..

Zyash said...

Kumpul la dulu en nizam...hehe...biar gemUk cikit...hehe

toyolkiut said...

wow..
wat kuar r..
nnti blanje topap TK ye..
hehe!

fariezz said...

simpan jer..duit byk mana dpn mata semuanya abis..

Tupai Karan said...

bos, page sy dah siap,nti tgk2lah yg mana silap. tak phm, huhuh

Myred eyes page

link komen da repair :)

zmah said...

TahniaH...bilalah giliran akak..?

diela712 said...

simpan je dulu..saya punya baru bergerak dari 0.00 ke 0.25...hahahaha

azhar said...

cash out cepat2...mane tau kot2 akaun kena banned...habuk pon tarak

nizam omar said...

@CahayaMatakuYangMenyaksikan
ye ke senang dapat B.E?tak tahu pun.nanti saya tanya orang lama ye.

nizam omar said...

@Zyash nak nanti sampai gemuk..ok jugak tu.xda lah selalu gi bank.jimat masa.

nizam omar said...

@toyolkiut
nak belanja t.up?hehehe..bagi lah change nak belanja duit Nuffnang.Ada balance saya bg t.up ye..kalau ada lah

nizam omar said...

@fariezz
betul jugak idea tu..hehehe

nizam omar said...

@zmah sabar lah ye kak.rajin2 blogwalking ye..pelan2 kayuh

nizam omar said...

@diela712
tak pa.saya dulu pun lama nak dapat se banyak ni.hehehe..blogwalking ye.

nizam omar said...

@azhar
xpalah kalau kena band,xda rezeki namanya tu..

MR. MIND said...

tahniah bro, berkat kesabaran dapat jugak!!!

caliph shuriken said...

cash out jaa ^^
sbb perlu tggu sebulan bru diorg bank in kt a/c...

Related Posts with Thumbnails

Followers