Pages

Sunday, September 12, 2010

Click-Rating Ranges (CTR) From 1 To 5 Levels

The click-rating ranges from 1 to 5 levels. 5 being the best, and 1 being the lowest. Each week the Click-rating will be updated based on the campaign that ran in the previous week. If there was no campaign in the previous week then there will be no change in the Click-Rating of a blog.


Ada sesiapa yang tahu macam mana nak naikkan bintang kat CTR ni, Apa maksud bintang-bintang berkerlipan yang warna kuning. Pening betul lah, dah penat saya make-up blog ni bagi kemas dan sedap mata memandang, namun masih lagi 3 bintang..Kesedihan tahap melampu..korang yang dah dapat star buck banyak boleh lah tolong-tolong saya yang baru ni...Saya rela di marahi..demi cinta mu bintang 5.Sekarang ni bintang 3 (macam geng komunis lah pulak.heheheh)..Kepada Otai-otai di luar sana, bagi lah nasihat dan bimbingan tunjuk ajar ye.Tak elok kedekut ilmu ye.heheh, tuhan marah..Bagi lah komen. Dah nak nagis ni.

17 comments:

ijad said...

selamat hari raya

nizam omar said...

@ijadselamat hari raya, tak nak kongsi pasal post ni ke?mekasih ye sudi komen

Zyash said...

saye pun x tau mcm mn nak nek'n 5 bintang2 ne...sbb aku pun 3,4 jer...huhu

nizam omar said...

@Zyash mekasih komen.sapa yang tahu macam mana nak naikan star ni.awak ada yang 3 bintang,ada yang 4 bintang ye..cian saya,jadi bintang 3.komunis.huhuh

abg long said...

sama gak..dok 3 bintang ja..huhuhu

xhilmi said...

sy lak da 1 jer... lagi la sikit....

Chip said...

Rileks Nizam...jangan nangis...ahaks! Aku pun Bintang 3 gak dari azali lagi.

Ikut firasat aku, kalo blog marhain cam kita punya nie memang 3 jelah kot...

Anyway, thanks for dropping by blog aku.

nizam omar said...

@xhilmi he.he.ada jugak yang teruk dari saya, geng bintang satu ni kira komunis jugak lah.jangan mare ye..kita try tengok,sapa yang boleh tolong.

nizam omar said...

@Chipsama geng komunis lah kita.blog marhain tu apa?..xpaham.selamat hari raya.

ronald mohoni said...

saya pula, 5-3-5. nanti saya cuba tanya nuffnang.

kelhome said...

sehingga korang tak cakap pasal bintang-bintang ni..sebelum ni aku tak penah fikir pun fungsi bintang ni..

kusut said...

menarik post ni. terpikir jugak nak naikkan bintang tapi selama ni rase memang blog separa aktif aku tu dapat la rating 3star je. harap2 ade la sesape yg tau rahsia di sebalik bintang2 itu

anyss said...

Salam,
Saya terjumpa benda alah ni masa jejalan tadi. agak2 membantu tak? Sila ke http://kulanzsalleh.com/backlink-untuk-google-page-rank-seo/

nizam omar said...

@ronald mohoni mekasih ye, nanti en, nuffnang dah bagi tahu.bagi tahu ye.

nizam omar said...

@kelhome melasih sudi kome ye, saya pun mula2 xkisah.tapi nampak pelik je..tu yang post.

nizam omar said...

@kusut mekasih datang ye en. kusut,ni tengah tunggu jawapan dari orang yang tahu..xsabar ni..

nizam omar said...

@anyss dengan sepantas kilat saya pergi..hehe

Related Posts with Thumbnails

Followers