Pages

Monday, September 27, 2010

Cbox yang Kelakar-baru-





Apa yang korang dapat tengok dalam gambar yang saya bagi tu? Kelakar kan.Ada insan yang sanggup datang ke blog saya dan menulis macam ni kat blog saya. Terima kasih sebab datang ke blog saya dan secara automatik menambahkan trafik ke blog saya. Saya memang sukakan trafik kerana trafik memberi kepuasan kepada saya. Kita mengarang cerita dan ramai yang membaca nya.hehehe.Kalau tengok graf kat Nuffnang, fuyoo...Masukkk.Tak kisah lah nak baca ke, nak apa ke.Apa yang penting? Trafik meningkat. 

Satu hari saya tergelak dengan insiden ni, sekarang dok taip post ni masih tersenyum simpul.Kenapa nak marah?Korang nak tulis apa pun kat blog saya ni, saya tak kisah pun. Korang punya suka lah kan.

Tapi dengan suka hati saya padam kan aje.hehehehe. Tapi yang kat Cbox tu, saya biarkan aje. Tak luak pun duit akaun gaji saya kat bank.heheh..buat kenangan yang terindah.Macam pernah aku dengar ayat ni,tapi di mana ya.

Korang tahu tak tujuan Cbox kat blog korang semua.Mesti tahu semua.Tapi yang anda tak tahu, tempat meluahkan hati seseorang yang terguris. Kesian dia kan. Kalau dah marah, sanggup datang ke blog saya, taip satu huruf demi satu huruf.Last sekali tekan ok.Penat kan tulis kat Cbox.Kalau saya mesti berpeluh-peluh nak taip.5 suap nasi tenaga yang di perlukan untuk membuat aktiviti seperti itu. 

Kepada sesiapa yang hatinya sedih, nak mengadu nasib. Sila-silalah tulis kat Cbox saya.Saya memang suka. Kesian kat korang.Takda tempat nak mengadu, meh sini saya tengok. 'saya bukan along, tapi nak tolong'. 

Best jugak ada kejadian macam ni, ada lah nak post kat blog saya ni. Kalau tak, berhabuk je post2. Yang sedang baca ni, xnak luahkan perasaan ke?Cepat-cepat.sertai komuniti ni.Free je.Cuma penat menaip je.Mesti puas hati punya.Yang tukang tulis tu mesti lega kan lepas tulis.Macam orang buang hajat besar lah.Dah keluar semua.Lega.Alhamdulillah..

Panjangnya saya taip, tak sedar. Boleh masuk komuniti karang mengarang ni.hehehe.Oklah,cukuplah post saya ni.Jangan lupa komen kat Cbox tau.Saya menanti Korang semua!

14 comments:

najib said...

orang yang menulis kat cbox memang pengecut,sebab dia tulis x tinggalkan jejak,kita pon pernah kena.

nizam omar said...

Tak sangka ramai betul pengunjung malam ni..

Zaiedan said...

owh xssia2 daku berguling2 di pagi hari...siap masuk dlm topik pagi nie :P

http://www.zaiedan.com

nizam omar said...

berjalan2 di pagi yang indah

nizam omar said...

saya dah tukar ikon baru..jom lah tukar..
ada pulak yang nak tiru2 ikon saya..nak tumpang glemer lah pulok...

nizam omar said...

ada pulok orang yang nak menyamar jadi saya..sekarang tukar ikon ni pulak..member2 semua.kalau ada yang guna muka orang tua tu..block je dari jadi follower.

Nizam omar palsu.

Ni, nizam omar baik.xsuka carut2..Dosa, Allah marah.Dunia ni sementara je, nun di akhirat..kekal abadi.

toyolkiut said...

apa kes ni..
identiti palsu ye..

fariezz said...

ermmm biarlh dia dgn cara dia..jnji kita hapy

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha... kelakar lak yg sanggup dtg semata2 nk tulis benda alah tu..

nizam omar said...

@ASaDa RyutaRo kalau dah sakit hati..membunuh pun sanggup.hebat betul kejadian allah s.w.t.

Masyaallah.

Cik Liz a.k.a Leza said...

sabar je laaa

::cikserai:: said...

ade jugak org cmtu eh..hohoh..nizam..nk tanye..cmne nak buat reply kt comment tu?? bleh ajar x?? timekaseh

http://seraiaddicted.blogspot.com/

nizam omar said...

@Cik Liz a.k.a Leza dok sabar lah ni..kalau xsabar..dah lama dah..heehe

nizam omar said...

@::cikserai:: tu kena tanya cik liz aka leza ye..kat blog dia ada tuturial ye..

Related Posts with Thumbnails

Followers