Pages

Wednesday, September 22, 2010

Ingin Meningkatkan Trafik dan Nuffnang?

Assalam dan salam sejahtera pada semua, Semua para blogger ingin meningkatkan kunjungan dalam blog masing-masing. Saya ingin mengajak blogger yang mempunyai pelbagai status trafik untuk meningkatkan lagi trafik dengan mengadakan kumpulan myred eyes. Kepada sesiapa yang berminat boleh lah menurunkan nama, email dan url blog masing-masing ye. Satu peserta dengan satu url blog sahaja. Kepada yang tidak patuh dengan undang-undang yang saya buat sendiri ni, secara automatik akan di buang dari senarai. Hanya blogger yang berminat sahaja saya perlukan.
Apa yang perlu untuk sertai kumpulan saya, sediakan ruangan Pages seperti ini dan gunakan logo gambar kartun ini. sebagai tanda ada menyokong menyertai kumpulan ini. Sertakan link blog saya untuk pengunjung yang berminat untuk menyertai kumpulan ini.Kalau korang tak paham.boleh komen lah.

Jom jadi jutawan..heheehhe.Siapa lagi yang nak tolong diri sendiri kalau bukan empunya badan.. Terhad untuk 100 peserta sahaja. Tiada perlu mengarang post, cuma....itu rahsia..Jumpa anda di Blog rahsia saya. Suspen.Hanya blogger yang benar-benar komited saja yang di perlukan.Jangan letakan nama, alamt email dan url disini. Letak kat sini ye.

15 comments:

Cik Liz a.k.a Leza said...

amboi mcm admin kita plak huhu...okeh join ni...% jgn lupa hehehe....

Nama : Leza
emel : lezaqasandra@yahoo.com
url : http://sharingland-lyza.blogspot.com/

nizam omar said...

@Cik Liz a.k.a Leza bukan kat sini letak nama,email dan url blog.hehehe

Norulhuda Sarbangi said...

hehehehe...berminat gak ^^
Nama:Norulhuda
emel:norqhaeli@gmail.com
url:http://rumahmerahjambuku.blogspot.com

fairuz said...

boleh pulak macam tu. ni macam nak tukar2 link je?hohooo

Cik Liz a.k.a Leza said...

@nizam omar janji dah parking kat sini haha

nizam omar said...

@Cik Liz a.k.a Leza amboi..mentang2 dah kenal saya, ikut suke je nak parking ye...geram..nye.

nizam omar said...

@fairuz rasanya xsama kot dengan tukar2 link..perasaan fairuz je kot..

Masrom Ahmad said...

bro,, gua dah buat... lu check balik bro..

Blogsyarih.com said...

Terima kasih kerana datang checking. Maaf la sebab terlupa lak nak buat page tu. Sekarang sy dah buat dah ...nanti datang checking lagi ok...tq.

100penulis said...

fulamak.. ada jugak program macam ni

Shazz said...

kalau xde nuffnang camne? ingat nak tingkatkan trafik je.. camne nak join...

farah nordin said...

Mau jugak....
Nama: farah nordin
Email: faraien79@gmail.com
url:http://fazaien.blogspot.com/

Miecyber said...

Sempat lagi ker khaih nak join ni yak...?

nizam omar said...

@Miecyber nak join..boleh aje..tapi kena buat pages dan letak ikon2 member2 dulu..baru dapat join..nak tengok kesungguhan anda dalam myred eyes je..

keunggulan wanita said...

nak joint juga..
nama : seriwangi
email: suria_reza@yahoo.com
URL: http://www.keunggulan-wanita.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails

Followers