Pages

Friday, September 3, 2010

Iklan Nuffnang Yang Muncul Di blog Ku

As-salam dan salam sejahtera kepada semua..


Kali ni nak berkongsi dengan korang semua, tentang iklan-iklan nuffnang yang tersinggah kat blog saya..Cakap banyak dan tulis melerit-lerit pun tak guna, korang pun dah jemu kan. Biar lah orang cakap etika blogger ke,apa ke? ADA KU KISAH!,Blog saya ni simple je.tengok gambar je..Maaf kalau ada yang terasa.Negara demokrasi, kebebasan bersuara.heheheh..Bila lah nak dapat BE ni..tak dapat baju raya lah tahun ni dari Nuffnag.Cian saya..






































Bagi pengunjung yang tak tahu pasal iklan Naffnang ni, klik aje kat perkataan Naffnag ye.Nanti akan terus ke laman Naffnang. Bagi pengunjung yang dah tahu.abaikan tapi jangan lupa klik kerana setiap klik, anda telah memberi pendapatan kepada saya. Sila tinggalkan komen untuk saya membalas jasa anda ye.hehehe.Ni motto saya bulan ni.


YOU CLIK ME, I CLIK YOU. LET MAKE US JOY FOR CLIK. CLIK FOR MONEY.




29 comments:

Miss Annaz said...

haiii..tuan blog..
byk tol gbr iklan nuff yer..
nk suh klik ker?
ok la..jap lg klu ada terkeluar iklan tu sya klik la utk awak...

jom singgah klik2 apa yg patut
http://annaz79.blogspot.com/

nizam omar said...

@Miss Annaz terima ksaih dok singgah kat blog say ni.jap lagi saya singgah kat blog awak pulak ye..

jom singgah menyinggah..Selamat Hari Raya..

Lyza said...

banyaknyer iklan...singgah blog nanti jangan lupa click la apa yg patut yer kekeke....

nizam omar said...

@Lyza
of course lah..saya ni minat nak klik2..hehe.ok tak post saya ni?menarik tertarik?

Lyza said...

@nizam omar baguih2 sama2 ler kita click mengclick yer....memang da bomb pun...kuikuikui...(biler la nuffnang nak bg duit raya kat ceq)

monica said...

x bole u click me i click u..klu nuffnang tauk..dia akan tarik blk status n jadi ahli biasa.. =)

actually nuffnang penah bg email dulu.. =)

Lyza said...

@monica ye ker...click jgn hari2 la yer click sebulan sekali jer...ehehe

nizam omar said...

@monicaye ke xboleh? xda pun diorang tulis..erm..apa pun jangan bagi tahu dia..so dia xtahu lah..heheheh

nizam omar said...

@Lyzajumlah income kita bergantung pada jumlah klik yang kita perolehi di laman blog kita.Nuffnang xkan bagi iklan tiap2 hari kat kita.kalau u all perasan.Naffnang bagi secara rawak iklan.so kita klik lah.heheh.

Lyza said...

@nizam omar ehehehe...ada iklan tu rajin2 la click yer (waaaahhh mcm peras ugut ahahaha)

nizam omar said...

@Lyzakalau nak klik,xkan xda upah..bagi lah hadiah dari sabah..kereta ke,kapal selam.

Lyza said...

@nizam omar banyak cantekkkk kapal selam plak tu hadiahnya huhuhu...

nizam omar said...

@Lyzani xbuat post baru ke?esok cuti..so xda lah post blog.nak cari buluh,bukan buat lemang.buat meriam kame raider..heheh

Lyza said...

@nizam omar haihh tak dok idea la...hehe besok2 la buat post, next week da nak cuti nak berayo sakan kiki...hahaha baik buat meriam kamen raider tu cepat2, jgn jd mangsa sudah ler hahaha

Lyza said...

@nizam omar ada join x 100penulis tu...join la best for newbie mcm we all ni hehehe (promo raya)

nizam omar said...

@Lyzanak masuk macam mana?rasanya dulu dah letak email kat diorang.senyap je..xpaham.baik masuk churp2..

Elvyra = Elbo = Vera said...

hehehe...dah klik pun slalu..
klik tempat kita juga ye..:)

Lyza said...

@nizam omar owh ye ker...wait je la kalau cmgitu xpun try send emel balik...churp churp tu xpaham ler cmna nak guna hehehe..still 0.00 ngee

nizam omar said...

@Elvyra = Elbo = Vera mekasih ye klik kat sini.sebentar saya akan singgah ye.

Along Tapa said...

boleh pulak ko rajin bubuh satu2 iklan tu ek...dasat tul ko ni~~~

Gorengbaek - Cerita saksi pembunuhan

nizam omar said...

@Along Tapa alah..bukan susah pun.dok page screen je..pastu klik.heheh

azhar said...

amacam dah bnyk collect...

hazman aka species1980 said...

hmmm ... teruskan usaha update blog ... insyaAllah ade rezeki dari nuffnang tue... ;-p

kisahsensasi said...

Anyway memang dah kira banyak la tue iklan yang TERJAH blog nie.... cayalah

nizam omar said...

@azharxda lah banyak sangat.tapi adalah.nampak lah hasil dari iklan naffnang.

nizam omar said...

@hazman aka species1980 ada masa dan kesempatan,insyallah akan di update lah blog ni.

nizam omar said...

@kisahsensasi alah,mana banyak pun iklan.korang pun lagi banyak kan

bina kerjaya anda said...

wow hebat..

nizam omar said...

@bina kerjaya anda biasa-biasa aje..jalan-jalan cari makan

Related Posts with Thumbnails

Followers