Pages

Wednesday, September 1, 2010

Apasal Tak Komen?

Pada pagi 1st september 2010


LIMAU: Apasal korang tak nak komen dalam blog ni haa? Ni yang buat aku angin pasang ni..eh silap,angin satu badan.Mata tu tengok apa? ada hutang ke?

Post kali ni nampak garang.heheh.saja je gertak.mana lah tahu dapat idea korang yang lain kan.erm masing-masing dah tengok pendapatan dengan nuffnang..Ada yang dapat banyak,ada yang dapat sikit.Teruskan berusaha jika mahu duit raya..heheh.enjoy blog saya ni.






11 comments:

Along Tapa said...

secara kompidennya aku menisytiharkan yang limau tu tak puasa...sebab dia tak dapat kawal kemarahan dia~~~

Gorengbaek - Cerita rumah baru lagi..

nizam omar said...

to Along Tapa>Limau kena posa jugak ke?hehehe

::cikserai:: said...

cikserai bukan tak lawat blog nizam ni..tapi saja kasi suspen..ahahaha..ade jugak orang carik cikserai eh..cam x caye je :)

nizam omar said...

to cikserai> kalau dah lama xjenguk..kena lah cari.sakit ke,apa ke.Caring is sharing!

Zyash said...

saya2....saya lawat n komen gak....(siap angkat tangan tinggi2 lagi ne tatot cik limau mare..)

Lyza said...

posa2 pon naik angin ka limau purut mandrin ni huhu...ngap kang xpasal kiki

Fina Sophie said...

nizam. sorry off topic jap eyh. hehe. about 100 penulis tu. keterangan lanjut yang lebih lanjut selain dari yang INI kena tnya terus dekat author blog tu. just klik HERE :)

nizam omar said...

to Zyash>mekasih datang ye.bagi lah buah fikiran.

nizam omar said...

to Lyza> Macam tengah lapar je tu?nanti time berbuka makan en.limau ye

Gadis Kampung said...

sabar2 bulan2 posa nie....jangan mare2

wanie m'nJ said...

haha,ni kes frust x de org nak komen la ni..
x pe,ni ha saya bermurah hati komen..haha

Related Posts with Thumbnails

Followers