Pages

Thursday, September 2, 2010

Hari Yang Sunyi

Selamat Pagi penggunjung yang Budiman,


Kemana semua blogwalking ye pagi ni?, mungkin gangguan yang mem'slow'an pergerakan  diorang.hari ni dok terasa kemalasan nak buat sesi kunjung mengunjung..Update Post lah dulu.Cari semangat dulu.Ok kita layan lan gambar ni..Apa ye korang pikirkan?..Ni yang saya fikirkan..

Girl : Hai buat apa tu? Lawa tak baju raya saya tahun ni?.hihihh..terima kasih..Jemput lah datang rumah ye.

sila ye komen...mekacih..



28 comments:

Lyza said...

girl : ai kiut x? kiut x ni...bek ckp ai kiut kalu x ku sepak kang gegegege....selamat hari raya jangan marah yer...haha

nizam omar said...

to Lyza>ganas betul you ni..macam baru bangun tido je..
Blog dah ok?

sabree hussin said...

Raya minggu depan la, nanti la dulu

Li'Fi said...

erk? yg mne 1 bju ryenye?......jmput jgk dtg umah ari rye 1st (tp time tu sye xde kat umah,haha)

nizam omar said...

to sabree hussin> kat office ni tengah sibuk gantung ketupat ni.hehehe

Lyza said...

encik nizam, nak buat suggestion sikit kat blog ni bole ka hehehe...pasang reply comment kat comment awk ni senang sikit nak reply hehehe...

blog doh ok kot rasanyer kiki..sila sila la datang ke blog ku yer...mahap ler posa xada mende nak hidang kuikui

nizam omar said...

to Li'Fi>Baju raya ala orang putih.hehehe

nizam omar said...

to Lyza>tengah nak buat lah ni..tengah try..

Lyza said...

bagus bagus selamat mencuba yer...biasakan diri dengan error merror kiki

nizam omar said...

to Lyza>sampai step ke3 dah lain jadinya..pening..kod lain kot blog ni pakai.tadi guna kod ni .

Lyza said...

ye ker...rasanya sama jer kot diguna...xapa2 biasalah error tu..kalau xada error xmencabar hehehe...keep on trying, chaiyok!

nizam omar said...

errr....rehat jap lah..tekanan mental.heheh

Lyza said...

huhuhu jangan mental taim posa ni...huhu..kalau xbole gtau tang mana error tu..kita fix the problem...boleh punyer, chaiyok! ;)

monica said...

x mok komen.. =P =P =P

nizam omar said...

to monica> xpa xnak komen.xnak komen kat blog awak dah.merajuk..

monica said...

AHLOLOLOLOLOLO..merajuk pula..hahahahaha..jgn merajuk,nanti x cute nanti.. =P

P/S:jgn merajuk ok..x larat nk pujuk nanti..hahahaha.. =P

nizam omar said...

@monicaxda lah..saje je.gurau2..selamat datang kat blog saya..

nizam omar said...

@Lyzasaya sudah berjaya!!akhirnya..apa yang best ada reply ni?sama je..

Lyza said...

@nizam omar best ler xpyah taip2 nama satu2 ni..memudahkan kijo hihi

nizam omar said...

@Lyzaok lah.thanks you sifu ye..duduk kat sabah ye?

Lyza said...

@nizam omar aihhhh jgn panggil sifu panggil master jer hahaha (jgn layan), iya bah sabah bah kg kat konoha, tau konoha tau kan...hihi..

nizam omar said...

@Lyzabetul lah radar saya pasang ni.heheh.tahu kat konoha tu.kat tempat naruto kan,heheheh.kira Lyna konoha.macam cita ninja je.Kota kinabalu?

Lyza said...

@nizam omar hehehe lebey kurang la...sasuke tu pakwe ku..wewewe (nampak sangat xbetul haha)

nizam omar said...

@Lyzasalah ke?nanti saya tanya pakcik google ye.

Lyza said...

@nizam omar silakan silakan...wewewe

nizam omar said...

@Lyza
nak makan satay!satay sabah saya tak dengan semenanjung?kot-kot ada letak ais-cream ke,kismis ke.

Lyza said...

@nizam omar satay kat sana memang xsedap wahahaha...(mampui aku kena sound karang)...share2 ler cmne nak jana pendapatan kat nuffnang (jeles ceq punya nuff baru berapa sen)huhu

nizam omar said...

@Lyza
kalau nak income with nuffnag..kena bagi pengeras dulu lah..heheh

Related Posts with Thumbnails

Followers